А Н К Е Т А

Резонни ли са проверките на НЗОК на болниците?

 Да, за да се прецени дали има сериозно превишаване на лимити по клиничните пътеки.
 Не, по-скоро са въпрос на кампания.
 Не мога да преценя.BGtop

Новите компресивни чорапи на Медика

17.10.2013 / 13:30 - surgery.bg
 
 Facebook

Бяха представени на Националната конференция на БНДСЕХА.

 

Новите компресивни чорапи на МедикаПрез изминалия уикенд Медика представи най-новите си продукти на ежегодната национална конференция на Българското национално дружество по съдова и ендоваскуларна хирургия и ангиология в България.


Макар и за първи път участник в традиционното годишно събитие, компанията успя да привлече интереса на лекарите специалисти и медицинските сестри с представянето на медицинските си изделия.

Новите компресивни чорапи на Медика
Посетителите на щанда на Медика проявиха особено внимание на най-новите висококачествени медицински компресивни чорапи Medilast® Medical. Представени бяха мостри от двата класа компресивни чорапи: Клас I и Клас II според класификацията на немския стандарт DIN 58133:2008, на която се базира в производството си Медика.


Серията Medilast® Medical включва медицински ластични чорапи с градирана компресия и за двата класа, съответно с 3/4 и 7/8 дължина, в четирите си размера. Чорапите са с телесен цвят, без пръсти и с лента на силиконови точки за 7/8 вариант.
Специалистите имаха възможност да споделят позитивното си отношение към продукта и добрите очаквания от него в бъдещата си работа за здравето на своите пациенти.

Новите компресивни чорапи на Медика
В допълнение на цялата серия компресивни продукти, лекарите ангиолози и съдови хирурзи, както и медицинските сестри имаха възможност да видят отново и добре познатите им ластични бинтове Medilast® с висока и средна компресия, с които работят успешно ежедневно, както и обновената серия класически и крепови бинтове Медика.


На щанда бе изложена и цялата серия ролкови пластири Sanplast®, добре позната от практиката, но допълнена в последната година със съвременни предложения прикрепващи пластири, които бяха отчетени от посетителите, като положителна и модерна стъпка от страна на българския производител, която дава повече възможности на потребителите и пациентите си.


Специално внимание на щанда бе отделено и на представянето на широката гама постоперативни превръзки Sterimed Fix и Sterimed AquaFix, както и с уникалната по рода си промазана превръзка Sterimed Algo, за които бяха раздадени брошури и мостри. Групата продукти Sterimed изпъкнаха с това, че обединява най-високо качество на най-достъпни цени и за тях тепърва все повече ще говорим, когато става дума за грижа за рани.


Участието в Националната конференция на БНДСЕХА даде възможност на Медика като български производител на европейско ниво, отново да представи пред специалистите ни висококачествените си продукти, да чуе мнението им и да създаде нови контакти за ползотворно бъдещо сътрудничество.

 

още от Новини от деня